Пятница, 26.04.2024, 15:56

ГлавнаяРегистрацияВход
Приветствую Вас, Гость · RSS
Меню сайта
 
Форма входа

 
Поделитесь новостью с друзьями.
 
 
Главная » 2013 » Май » 20 » Фінал ІІ Всеукраїнського конкурсу дитячих малюнків “Національний банк майбутнього”
22:07
Фінал ІІ Всеукраїнського конкурсу дитячих малюнків “Національний банк майбутнього”
  Національний банк України визначив переможців ІІ Всеукраїнського конкурсу дитячих малюнків "Національний банк майбутнього”.

  20 травня відбулося урочисте нагородження переможців та номінантів ІІ Всеукраїнського конкурсу дитячих малюнків на тему "Національний банк майбутнього”, запровадженого Національним банком України в минулому році з метою підвищення рівня знань дітей про Національний банк України, його функції та завдання, а також виявлення творчих здібностей дітей.

  Оголошення та нагородження переможців ІІ Всеукраїнського конкурсу дитячих малюнків на тему "Національний банк майбутнього” здійснювалося під час проведення святкових заходів Національного банку України з нагоди святкування Дня банківських працівників.

  Голова Національного банку України Ігор Соркін відкрив спеціально створену виставку робіт переможців та номінантів ІІ Всеукраїнського конкурсу дитячих малюнків на тему "Національний банк майбутнього”, розташовану в центральній будівлі Національного банку України.

  "Указом Президента України 2013 рік визначено роком дитячої творчості. Для Національного банку вже стало доброю традицією проводити конкурс дитячих малюнків. Ми зачаровані талантами дітей. Вражає різноманітність сюжетів, нестандартні підходи до розкриття теми конкурсу, висока майстерність. І найголовніше – усі роботи надзвичайно позитивні й оптимістичні, – відзначив Голова Національного банку України Ігор Соркін. – Дивлячись на цю красу, можна сказати, що майбутнє України яскраве, стабільне й перспективне. З великим задоволенням відкриваю виставку й бажаю вам, діти, щоб ваша творчість підростала разом із вами, дорослішала та сприяла розвитку нашої держави”.

  Художні роботи переможців та номінантів ІІ Всеукраїнського конкурсу дитячих малюнків на тему "Національний банк майбутнього” можна буде також побачити на пересувній виставці у кожному територіальному управлінні Національного банку України. Відібрані конкурсною комісією малюнки увійдуть до альбому та календарів Національного банку України на 2014 рік.

Переможці ІІ Всеукраїнського конкурсу дитячих малюнків на тему "Національний банк майбутнього”:

І місце – Сумарокова Анна Олександрівна, 10 років, назва малюнка "Банк мрії”, м. Херсон;



ІІ місце – Самсоненко Катерина Вадимівна, 13 років, назва малюнка "Традиції, збережені у віках”, м. Суми;



ІІІ місце – Сабєєва Ксенія Сергіївна, 10 років, назва малюнка "Національний банк майбутнього”, м. Житомир.



Окремо були відзначені роботи у номінаціях:

"За веселкові перспективи” – Юрова Анастасія Олександрівна, 10 років, назва малюнка "Банк майбутнього, що обслуговує навіть монстрів”, м. Луцьк;



"За оригінальність” – Столиця Олександра Олександрівна, 14 років, назва малюнка "НБУ підтримує гривню, гривня тримає в руках ситуацію в країні”, м. Зінків;



"За відданість народним традиціям” – Діденко Анастасія Олександрівна, 11 років, назва малюнка "Працюй, Нацбанк – квітуй, Україно!”, м. Чигирин.



Довідково:

 У ІІ Всеукраїнському конкурсі дитячих малюнків на тему "Національний банк майбутнього”, що проходив у два етапи, узяло участь близько 3 000 учасників з усієї України. Найстаршому учасникові 15 років, наймолодшому – 9 років.

  Оцінивши роботи конкурсантів за такими вимогами та критеріями, як відповідність темі конкурсу (яким дитина уявляє собі Національний банк, його роботу, яким вона хоче бачити Національний банк у майбутньому, якою уявляє майбутню грошову одиницю України тощо); художній рівень, композиційна досконалість; індивідуальність виконання; оригінальність; якість виконання, охайність, уповноважена конкурсна комісія кожного територіального управління Національного банку України визначила 75 переможців (по три в кожній області) І етапу конкурсу.

  25 квітня 2013 року діти-переможці та високооцінені номінанти І етапу конкурсу були нагороджені керівництвом територіальних управлінь Національного банку України дипломами, грамотами та подарунками. За посиланням можна переглянути роботи переможців І етапу ІІ Всеукраїнського конкурсу дитячих малюнків на тему "Національний банк майбутнього”.

  Протягом ІІ етапу конкурсу уповноважена конкурсна комісія Національного банку України із малюнків 75 переможців І етапу конкурсу визначила трьох головних переможців конкурсу (відповідно І, ІІ та ІІІ місця) та його номінантів.

  Вітаємо переможців, учасників й усіх, хто долучався до організації та проведення ІІ Всеукраїнського конкурсу дитячих малюнків на тему "Національний банк майбутнього”.

підготовлено по матеріалам сайту НБУ http://bank.gov.ua
Просмотров: 2977 | Добавил: админ | Теги: Фінал ІІ Всеукраїнського конкурсу д, фінал конкурсу, конкурс НБУ, дитячий малюнок | Рейтинг: 5.0/6
Всего комментариев: 1
1 админ  
Нижче на фото сам процес нагородження призерів конкурсу.











фото з сайту http://ua.for-ua.com/

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Copyright MyCorp © 2024
Поиск
 
Категории раздела
Новые памятные и юбилейные монеты Украины [134]
Банкноты Украины [4]
Разменные монеты Украины [9]
Новинки в нумизматике [12]
 
» Календарь
«  Май 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

» Текущее время
15:56

» Друзья сайта
  • Монеты Украины
  • Монеты СССР
  • Античное золото
  • Сайт о Киеве
  • Инвестиции в недвижимость
  • Жетоны минторга СССР

  • » Статистика

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0